Latest Posts

Dit zijn de 10 meest kortgesloten aandelen op de ASX

Kogan.com Ltd (ASX: KGN) en Zip Co Ltd (ASX: Z1P) aandelen behoren deze week tot de meest short-short aandelen op de ASX …

 

Aan het begin van elke week kijk ik graag naar het shortpositierapport van ASIC om erachter te komen welke aandelen het doelwit zijn van short sellers.

 

Dit komt omdat ik denk dat het de moeite waard is om de korte rente goed in de gaten te houden, aangezien hoge niveaus soms een teken kunnen zijn dat er iets niet klopt met een bedrijf.

 

 

Met dat in gedachten, zijn hier de 10 meest short-aandelen op de ASX deze week volgens ASIC:

 

Kogan.com Ltd (ASX: KGN) is het aandeel met de hoogste shortpositie op de Australische aandelenmarkt geworden nadat het korte belang toenam tot 11,6%. De aandelen van dit e-commercebedrijf zijn sterk onder druk komen te staan ​​als gevolg van voorraadproblemen en een vertraging van de verkoop. Short sellers lijken niet te geloven dat het ergste voorbij is.

 

Flight Center Travel Group Ltd (ASX: FLT) heeft zijn korte rente licht zien stijgen tot 10,4%. Bezorgdheid over een haperend herstel op de reismarkt woog op het beleggerssentiment. Vooral gezien de huidige Victoriaanse lockdown.

 

Resolute Mining Limited (ASX: RSG) zag de korte rente week op week weer stijgen tot 10,3%. Regelgevingskwesties bij de Bibiani-vestiging in Ghana, teleurstellende productieprestaties en ondermaatse begeleiding hebben allemaal invloed op de aandelen. KPN aandelen kopen kan online.

 

Webjet Limited (ASX: WEB) heeft zijn korte rente zien stijgen tot 10,2%. De Victoriaanse lockdown, bezorgdheid over de waardering en de vrees voor verlaging van de commissie voor reisbureaus kunnen de oorzaak zijn van deze recente stijging.

Tassal Group Limited (ASX: TGR) heeft een korte rente van 9,6%, wat week op week weer vlak is. De aandelen van Tassal zijn grotendeels onder druk komen te staan ​​door de zwakke zalmprijzen.

 

Bij Temple & Webster Group Ltd (ASX: TPW) is de korte rente afgenomen tot 9,4%. Deze online meubel- en huishoudartikelenretailer was het doelwit van short sellers vanwege zijn plannen om zwaar te investeren in zijn toekomstige groei ten koste van de marges.

Electro Optic Systems Hldg Ltd (ASX: EOS) heeft 8,3% van haar aandelen short. Dit is van week tot week plat. Dit kan mogelijk te wijten zijn aan bezorgdheid dat de prestaties van het communicatie-, defensie- en ruimtevaartbedrijf zullen worden beïnvloed door problemen met de toeleveringsketen.

Megaport Ltd (ASX: MP1) heeft een korte rente van 8,3%, die week op week weer stijgt. Hoewel de Network as a Service-provider sterk blijft groeien, lijken sommige short sellers te denken dat zijn aandelen overgewaardeerd zijn.

 

Inghams Group Ltd (ASX: ING) heeft 8% van haar aandelen short, wat week op week vlak is. Helaas voor short sellers gaf de pluimveeproducent vorige week winstverwachtingen die ruim boven de marktverwachtingen lagen.

 

Zip Co Ltd (ASX: Z1P) is terug in de top tien met een korte rente van 7,8%. Vorige week behielden analisten bij UBS hun verkooprating en verlaagden hun koersdoel tot $ 5,60. De makelaar maakte de stap vanwege zorgen over de margedruk als gevolg van toenemende concurrentie.

 

Vraagt ​​u zich af waar u nu $ 1.000 moet investeren?

Als beleggingsexpert Scott Phillips een aandelentip heeft, kan het lonend zijn om te luisteren. De vlaggenschip Motley Fool Share Advisor-nieuwsbrief die hij al meer dan acht jaar beheert, heeft tenslotte duizenden betalende leden voorzien van een verdubbelde, verdrievoudigde of zelfs meer aandelenselectie. Aandelen koers Galapagos is gestegen.

 

Scott heeft zojuist onthuld wat volgens hem de vijf beste ASX-aandelen kunnen zijn die beleggers nu kunnen kopen. Deze aandelen worden verhandeld tegen bijna spotgoedkope prijzen en Scott denkt dat ze op dit moment geweldige aankopen kunnen zijn.

 

 

 

 

 

B2B-betalingsoplossingen stimuleren crypto-innovatie

De sleutel tot succes voor elk nieuw product is om mensen aan boord te krijgen. Bedrijven geven miljoenen dollars uit om consumenten te verleiden nieuwe producten of diensten uit te proberen, bieden enorme kortingen, gratis monsters, ‘probeer voordat je koopt’-deals en meer. Het idee om cryptocurrency te gebruiken in plaats van fiat heeft op bepaalde niveaus weerstand gevonden in de consumentenruimte vanwege de hindernis die ontstaat wanneer mensen proberen te overtuigen hun manier van doen te veranderen. Bedrijven die in de verleiding zijn gekomen om de wateren te testen en cryptobetalingen beginnen te accepteren, vooral in B2B-kanalen, realiseren zich echter snel de voordelen van digitale valuta ten opzichte van fiat. Als gevolg hiervan vergemakkelijkt het B2B-cryptobetalingssegment een grotere acceptatie van digitale valuta als een betalingsalternatief dat zich ook snel uitbreidt naar het B2C-segment. Btc kopen kan digitaal

 

Toen ze crypto voor bepaalde betalingen begonnen te accepteren, realiseerden bedrijven zich plotseling dat ze hun geld vrijwel onmiddellijk en tegen een fractie van de kosten die gepaard gaan met typische bankoverschrijvingen, nationaal of internationaal, ontvangen. Terwijl het verzenden van geld via SWIFT bijvoorbeeld soms twee weken of langer kan duren en een bedrijf een aanzienlijk deel van zijn potentiële inkomsten kan kosten, belanden cryptobetalingen binnen enkele minuten op rekeningen en leveren ze de papieren sporen die nodig zijn om de transactie.

 

De trend van voortdurende acceptatie van crypto als alternatief voor B2B-betalingen zal naar verwachting doorzetten, en zal waarschijnlijk exponentieel groeien. De Europese Unie (EU) realiseert zich naar verluidt al de waarde van betalingen in digitale valuta op grote schaal, en er worden voorschriften opgesteld om algemene controles te bieden aan bedrijven en investeerders in de hele unie over hoe ze digitale valutabewegingen kunnen accepteren en rapporteren. De waarde bitcoin blijft stijgen.

 

Een goed voorbeeld van de verschuiving naar betalingen in digitale valuta is te vinden in MasterCard en het Accelerate-programma. Het werd voor het eerst geïntroduceerd in oktober vorig jaar en bracht onlangs Wirex binnen om cryptobetalingen via zijn kaarten te vergemakkelijken. Mastercard Blockchain en Digital Assets leiden voor Ashok Venkateswaran in Azië: “Mastercard staat de portefeuillehouders in Wirex toe om hun cryptocurrency te gebruiken voor dagelijkse transacties.”

 

 

Cryptocurrencies hebben in slechts een paar jaar gedaan wat het fiat-eeuwen heeft gekost om te bereiken: een wereldwijde, gebruiksvriendelijke betalingsoplossing bieden waarmee iedereen op elk moment geld over de hele wereld kan verzenden en ontvangen in een gereguleerde omgeving. Bitcoin SV (BSV) helpt ook bij het leiden van de aanklacht door ervoor te zorgen dat het de overheids- en reguleringsvriendelijke kenmerken behoudt die Bitcoin bedoelde. Door zich te houden aan de belangrijkste richtlijnen die door Satoshi zijn opgesteld, is BSV de enige crypto-oplossing die zichzelf met recht Bitcoin mag noemen, en maakt het een snellere, goedkopere wereldwijde betalingsoplossing mogelijk die de manier waarop de wereld naar financiële transacties kijkt radicaal gaat veranderen.

 

Tips voor het beheer van beroepsaansprakelijkheidsrisico

Malpractice-claims komen vaker voor dan ooit … en zijn van invloed op meer soorten bedrijven dan u zou denken. Hier zijn enkele tips om uw risico’s op dit gebied te minimaliseren.

1 Blijf binnen uw expertisegebied.

Een van de beste manieren om uw beroepsaansprakelijkheidsrisico te beperken, is door uw diensten te beperken tot die waarvoor u uitzonderlijk goed gekwalificeerd bent. Laat u niet verleiden om opdrachten of projecten aan te nemen die “buiten uw klasse zijn”, zelfs als gunst voor een vriend of om een ​​klant tevreden te stellen voor wie u andere diensten verleent.

Werkzaamheden Stap: Maak een lijst van de soorten diensten die volgens u uw specialiteit zijn. Zorg ervoor dat uw personeel duidelijk is over wat voor uw bedrijf acceptabel is. En zorg ervoor dat dit de enige services zijn die worden beschreven in promotiemateriaal over uw bedrijf.

2 Schets duidelijk de verwachtingen voordat het werk begint.

Overweeg om uw klanten een schriftelijke ‘letter of engagement’ te geven of een ander formeel middel om te omschrijven welke diensten u wel en niet zult verlenen. Bekijk en onderteken dit document met uw klant om ervoor te zorgen dat u hetzelfde begrip deelt van het uit te voeren werk.

Werkzaamheden Stap: Overweeg welke vorm van “verwachtingenbeheer” -document geschikt is voor uw branche. Betrek een advocaat die bekend is met en ervaring heeft met het afhandelen van juridisch werk in uw branche, en overweeg of disclaimers, beperkingen van schade en andere voorwaarden passend zijn. Integreer deze documentatiestap in uw werkproces.

3 Bewaar gedetailleerde project- en klantbestanden.

Zorg ervoor dat iedereen in uw personeel elke stap in het proces documenteert voor een bepaalde dienst of project. Moedig iedereen die betrokken is aan om documentatie over eerdere acties te bekijken voordat ze nieuwe acties ondernemen.

Werkzaamheden Stap: Bekijk uw documentatieprocedures. Kijk of er gaten in uw proces zijn en onderneem stappen om ze aan te pakken. Onderzoek of staats- of federale wetten vereisen dat documenten voor uw type bedrijf gedurende een bepaalde periode worden bewaard.

4 Bekijk hoe u een claim moet melden … voordat u dat moet doen.

Voordat u het ooit moet weten, wilt u weten hoe u een professionele aansprakelijkheidsverzekering moet afhandelen. U moet bijvoorbeeld weten of uw verzekering vereist dat u een bepaalde advocaat gebruikt of dat u vrij bent om uw eigen advocaat te kiezen.

Werkzaamheden Stap: Bekijk samen met uw agent de procedures voor het indienen van een beroepsaansprakelijkheidsclaim. U wilt ook weten wanneer uw polis vereist dat u een claim meldt of omstandigheden die tot een claim kunnen leiden. Documenteer deze procedures en bewaar ze waar u ze gemakkelijk kunt vinden.

Bezoek Centraal Beheer verzekering om de juiste verzekering voor uw bedrijf te vinden. De verzekering van Univé is natuurlijk ook heel goed.

Cruciale tips voor het verhandelen van Bitcoin

1. Gebruik hulpmiddelen voor risicobeheer

Zoveel handel leuk en lonend kan zijn, worden de negatieven vaak over het hoofd gezien wanneer mensen voor het eerst beginnen. Het feit is dat het heel gemakkelijk is om veel geld te verliezen, heel snel. Een manier om te voorkomen dat uw geld wordt verbrand, is door gebruik te maken van de tools die voor u beschikbaar zijn. Op ons TraderPro-platform bieden we gratis * Gegarandeerde Stops op de Bitcoin (USD) -markt, wat betekent dat u uw verliezen kunt verminderen tegen een vooraf door u vastgestelde prijs, zodat u niet het slachtoffer wordt van slippage en gaping op de markt.

2. Ga er niet vanuit dat er een opwaartse trend komt

Evenmin, als de prijs van Bitcoin gunstig stijgt, neem dan niet aan dat deze zal blijven stijgen naar het niveau van vijf cijfers dat we eerder hebben gezien. Als je denkt dat het kan stijgen, is de kans groot dat anderen dat ook zijn. Dus als een sterke prijsstijging wordt gevolgd door een snelle prijsdaling, kan dit zorgen baren en mensen in paniek brengen. Zodra dit gebeurt, kan een nieuwe prijscrash heel goed optreden. Houd er rekening mee dat een prijs net zo sterk kan dalen als stijgt. Bitcoin verwachtingen nagaan is dus een must.

Zoals de onderstaande grafiek laat zien, kan de aard van gedecentraliseerde valuta’s, zelfs als de prijs van koers bitcoin nu inderdaad stijgt, op elk moment volledig instorten.

3. Bitcoin-handel op lange termijn is niet altijd beter dan op korte termijn

Veel mensen investeren op lange termijn in Bitcoin, in afwachting van prijsstijgingen. Hoewel het waar is dat de prijs geleidelijk kan stijgen en de overuren het hoogste niveau ooit bereiken, is het een ander verhaal of dat ook daadwerkelijk zal gebeuren en hoe lang het zal duren. Op korte termijn handelen kan net zo efficiënt zijn. Dit betekent natuurlijk dat u niet zoveel zult profiteren als de prijs van Bitcoin aanzienlijk zou stijgen, maar u zult ook niet zoveel verliezen als deze zou crashen.

Bovendien is er nog volop gelegenheid rond Bitcoin-handel op korte termijn. Hieronder vindt u een tabel met de wekelijkse bereiken (verschil tussen de hoogste prijs en de laagste prijs gedurende een specifieke periode) van de crypto in de afgelopen drie maanden op basis van de prijs (USD). We kunnen zien dat Bitcoin een gemiddeld wekelijks bereik heeft van 684 punten, met de hoogste verandering medio mei, waar het verschil tussen de laagste prijs en de hoogste prijs 2156 was gedurende de week.

Moet u een nieuw of gebruikt voertuig kopen?

Een voertuig kopen dat aan uw unieke behoeften voldoet, is uw eigen ervaring en die van niemand anders.

Toch helpt het om te weten dat het kopen van een voertuig de voordelen van het kopen van een nieuw voertuig of een gebruikt voertuig kent.

Let bij het evalueren van dat probleem op de volgende punten:

Grote besparingen. Het kopen van een gebruikt voertuig – zelfs een voertuig dat slechts één of twee jaar oud is, kan u duizenden dollars besparen. Uit industriegegevens blijkt dat nieuwe auto’s 10% van hun waarde verliezen als je ze van de dealer afrijdt, en 10% van de waarde na het eerste jaar dat je er eigenaar van bent. Natuurlijk heeft u na het kopen nog kosten die u moet betalen. U kunt alvast online gaan om te zien wat de wegenbelasting auto eigenlijk zal kosten via de rdw.

Nieuwe auto gevoel en ervaring. Oké, technisch gezien is het geen nieuwe auto, maar als je een voertuig koopt dat is gekoppeld aan een programma van gecertificeerde tweedehands fabrikanten, waarbij voertuigen een grondige inspectie moeten uitvoeren, krijg je een voertuig dat aanvoelt als een nieuwe auto, vrachtwagen of SUV.

Besparen en garantie van een auto

Bespaar op verzekeringen. Typisch, gebruikte auto’s komen met lagere verzekeringstarieven, omdat ze niet zo waardevol zijn als een nieuw voertuig.

Een betere garantie. Als u een nieuw voertuig koopt, moet het in perfecte staat zijn. Toch krijgt u waarschijnlijk een betere garantieovereenkomst met een nieuw voertuig boven een gebruikt voertuig, met enkele garanties die vijf tot tien jaar duren. Dat is veel bescherming voor nieuwe autobezitters.

Maatwerk voordelen. Met een nieuw voertuig hebt u de mogelijkheid om de auto, vrachtwagen of SUV aan te passen, dat wil zeggen, kies bijvoorbeeld de kleur, het geluidssysteem en de banden – een ervaring die u niet hebt met een gebruikt voertuig.

Veiligheidsvoorzieningen. Nieuwe voertuigen worden doorgaans geleverd met de nieuwste en beste veiligheids- en technologiecomponenten, vergeleken met gebruikte auto’s, omdat de auto-industrie steeds nieuwe manieren vindt om bestuurders veiliger te houden, zoals dodehoekdetectiesystemen en tweetrapsairbags.

Rijveiligheidstips die elke bestuurder moet kennen

Als u achter het stuur van een auto zit – alleen of met passagiers – moet veilig rijden altijd uw grootste zorg zijn. We zijn meer afgeleid dan ooit, dus het is van cruciaal belang om de basisprincipes van veilig rijden te kennen en deze elke keer dat u onderweg bent te oefenen. Hier zijn enkele tips voor veilig rijden:

Top 4 rijveiligheidstips

Focus op autorijden en verkeersbord.

Houd te allen tijde 100% van uw aandacht bij het rijden – geen multitasking.

Gebruik uw telefoon of een ander elektronisch apparaat niet tijdens het rijden.

Vertragen. Te hard rijden geeft u minder tijd om te reageren en verhoogt de ernst van een ongeval.

Rijd “defensief”

Wees je bewust van wat andere chauffeurs om je heen doen en verwacht het onverwachte.

Ga ervan uit dat andere automobilisten iets geks doen en wees altijd bereid dit te vermijden.

Houd een kussen van 2 seconden tussen u en de auto voor u.

Maak die 4 seconden als het slecht weer is.

Maak een veilig rijplan

Bouw tijd in uw reisschema om te stoppen voor eten, rustpauzes, telefoontjes of andere zaken.

Pas uw stoel, spiegels en klimaatregeling aan voordat u de auto in de versnelling zet.

Stop om te eten of te drinken. Het duurt maar een paar minuten.

Wees extra voorzichtig tijdens het rijden tijdens het hertenseizoen. Bent u nog niet zo ver? Begin dan met CBR examen oefenen.

Meer rijveiligheidstips van Nationwide

Sta niet toe dat kinderen in uw auto vechten of rondklimmen – ze moeten te allen tijde in hun stoelen worden vastgegespt. Te veel lawaai kan je gemakkelijk afleiden van de focus op de weg.

Rijd niet als u moe bent. Houd er rekening mee dat sommige medicijnen slaperigheid veroorzaken en het besturen van een voertuig erg gevaarlijk maken. Lees meer over slaperig rijden.

Wees altijd voorzichtig bij het wisselen van rijstrook. Snijden voor iemand, te snel van rijstrook veranderen of uw signalen niet gebruiken, kan een ongeval veroorzaken of andere bestuurders van streek maken.

Bron: https://verkeersborden.nu

Welke soorten internet kun je tegenwoordig allemaal gebruiken? En wat voor zaken kun je beter zelf regelen i.p.v. het internet gebruiken?

Het internet, of gewoonweg “het net”, heeft een grote invloed op de moderne samenleving doordat het in het openbaar een wereldwijde bron van informatie is, doordat het een preferent communicatiemiddel is en doordat het als een krachtig amusementsmiddel fungeert. De laatste jaren zien regeringen van over de hele wereld het echter als een aansprakelijkheid en bespreken ze hoe ze actie kunnen ondernemen om ervoor te zorgen dat het niet wordt uitgebuit door “cybercriminelen”. Dit artikel evalueert het abstracte idee van overheidscontrole op het internet, door krachtige argumenten aan te reiken voor beide zijden van het debat, in een poging om te beslissen of dit de juiste weg is om misbruik van cyberspace te verbieden.

Tegenwoordig maken wereldwijd zo bizar veel mensen het internet

Het is onmogelijk om de omvang, het gebruik en de groei van het hele wereldwijde systeem nauwkeurig te berekenen, maar het is redelijk om aan te nemen dat het internet het “snelst groeiende communicatiemedium in de geschiedenis van de mensheid” is. Er is controverse over de oorsprong ervan en veel mensen hebben bijgedragen aan het wereldwijde systeem, maar Tim Berners-Lee bracht een publiek gezicht naar het internet met zijn onderzoek in HTML en HTTP bij CERN in Zwitserland in 1991.

In 1995 had het internet zijn intrede gedaan in het publieke domein en was het oncontroleerbaar geworden – “eerst wetenschappers, toen academici en uiteindelijk het grote publiek” maakten gebruik van de enorme mogelijkheden voor connectiviteit en communicatie. Omdat “het internet net gebeurd is”, zoals Dennis Jennings, een netwerkpionier die een grote rol heeft gespeeld in de opkomst van het wereldwijde web, lijkt het systeem voor de leek een ongeorganiseerd gedistribueerd netwerk te zijn en dat overheden niet in staat zullen zijn om het systeem volledig te reguleren, zelfs niet als ze dat nastreven.

Wat is het internet? En waarom moet je daar zo goed onderzoek naar blijven doen?

Het meest populaire geloof is dat het internet geen centraal punt heeft en dat het daarom inherent oncontroleerbaar is. Dit is een mythe die wordt aangemoedigd door veel wishful thinking en niet door veel feiten. Wanneer gebruikers een website bezoeken of een e-mail sturen, zoeken Domain Name System (DNS) rootservers in hun hiërarchische gedistribueerde databases en vertalen ze wereldwijd unieke namen, zoals een website-adres, en matchen ze met hun corresponderende Internet Protocol nummer.

  • Door technische beperkingen kan het netwerk maar 13 root-servers hebben en door de informele manier waarop het internet is geëvolueerd, worden tien van de root-servers beheerd door Amerikaanse beheerders. Deze beruchte Amerikaanse hegemonie in de meeste industrieën illustreert in principe hoe Amerika het internetbeheer heeft en de mogelijkheid om de meeste internettransacties wereldwijd in kaart te brengen.

Creditcards, waarom is het zo belangrijk om goed te kijken naar deze financiële producten? Er zitten voor- en nadelen aan

Om verschillende redenen stapelen mensen vaak veel meer schulden op dan ze realistisch gezien kunnen terugbetalen. Maar gelukkig zijn er middelen beschikbaar die ons kunnen helpen om uit de schulden te komen. Er zijn één of twee manieren om jezelf te bevrijden van schulden met een credit card.

  • De meeste mensen met schulden hebben moeite om te weten welke weg ze eerst moeten inslaan om hun situatie te verhelpen. Deze mensen moeten weten dat het geen schande is om hulp te vragen als die beschikbaar is. Daarom zijn de regelingen er, om degenen die dat willen te helpen!

Er zijn talloze manieren om schulden te consolideren met een creditcard

Schuldconsolidatieleningen zijn een rage op het moment. Ze kunnen nuttig zijn, maar alleen in bepaalde scenario’s. Kredietkaartschuld is NIET een van hen. Dit is omdat de creditcardschuld ongedekt is. Het ergste dat een creditcardbedrijf kan doen is u naar de rechtbank brengen en negatieve cijfers op uw kredietrapport plaatsen. Als u uw kaarten met een lening betaalt, dan wordt deze gedekt door uw eigendom. Als u dan in gebreke blijft, kunt u uiteindelijk uw huis verliezen.

Waarom kan het zo lastig zijn om schulden af te bouwen met een creditcard?

De andere optie is schuldaflossing en begint te groeien in populariteit. Dit kan een vrij snelle manier zijn om persoonlijke schuld te elimineren. Het werkt door met de kredietverstrekker te onderhandelen over een verminderd saldo voor de rekeninghouder. Dit werkt omdat de kredietverstrekker de mogelijkheid erkent dat ze helemaal niet betaald worden, dus besluit om de rekening te vereffenen voor ongeveer 50 procent van het oorspronkelijke saldo. Op het eerste gezicht lijkt het een geweldige manier om uit de schulden te komen. Er zijn echter gevolgen als deze heronderhandelde betalingen niet worden nagekomen.

Er zijn talloze manieren om je krediet in de gaten te houden als je een creditcard hebt

Het belangrijkste negatieve aspect van de schuldvereffening is wat het kan doen met uw kredietrapport. Het kan het slecht beïnvloeden en dat zal nog jaren zo blijven. Aan de andere kant zou u veel sneller van uw schulden kunnen weglopen dan zonder de schikking het geval zou zijn. Toekomstig krediet zal echter bijna onmogelijk te verkrijgen zijn voor een lange tijd.

Waarom is zonne-energie zo’n ontzettend belangrijk onderdeel van de nieuwe transitie van energie? Bekijk het in dit handige artikel

Zonne-energie krijgt tegenwoordig terecht veel publiciteit en de vraag hoe zonne-energie wordt geproduceerd en gebruikt is een van de vele vragen die mensen zich stellen als ze zich gaan interesseren voor alles wat met zonne-energie te maken heeft.Ok, toegegeven, je kunt tegenwoordig gemakkelijk een energievergelijker gebruiken om te besparen, maar er zijn meer dan genoeg andere opties beschikbaar.

  • In het licht van de recente rampen veroorzaakt door onze voortdurende afhankelijkheid van fossiele brandstoffen (getuige de voortdurende massale gutsen van olie uit de gebroken put voor de kust van Louisiana, en de recente kolenmijnramp in West-Virginia), hoe eerder meer informatie over zonne-energie beschikbaar wordt gesteld aan meer mensen hoe beter. Zo kunnen ze de voordelen van zonne-energie niet alleen voor zichzelf zien, maar ook voor het milieu, en kunnen we dichter bij een tijd komen waarin rampen zoals de hierboven genoemde tot het verleden zullen behoren.
  • Laten we dus beginnen met het beantwoorden van de vraag: “Hoe wordt zonne-energie geproduceerd en gebruikt?”.

Gewoon wat is zonne-energie? En hoe kun je het gebruiken om geld te besparen?

Wanneer mensen praten over zonne-energie die wordt geproduceerd, is wat ze eigenlijk bedoelen in de meeste gevallen zonne-energie. De woordenboekdefinitie van zonne-energie luidt “van of met betrekking tot de zon” en dat zonne-energie “energie afkomstig van de zon in de vorm van zonnestraling” is. Zoals je ziet wordt zonne-energie dus eigenlijk door de zon geproduceerd zonder hulp of tussenkomst van de mens, dus het is allemaal natuurlijk en wordt ons elke dag gratis ter beschikking gesteld in de vorm van licht en warmte. Nogal opmerkelijk.

De hoeveelheid energie van de zon die we daadwerkelijk gebruiken in vergelijking met de hoeveelheid die we daadwerkelijk ontvangen, dus wat kunnen we doen om meer gebruik te maken van de overvloedige energie van de zon?

Een ding kunnen we allemaal doen is bewust de principes van de passieve zon toepassen. Ik zeg “bewust” omdat de meesten van ons de principes de meeste dagen toepassen, maar niet beseffen dat we het doen. Doe je ‘s morgens je gordijnen open om het licht binnen te laten?

Een aantal tips om makkelijk op energie te besparen

Nou, raad eens? U past passieve zonne-energie principes toe, omdat, wanneer u het licht en de warmte van de zon in uw huis laat, het kan zijn dat een deel van de warmte wordt geabsorbeerd in uw betonnen vloeren en / of muren, waardoor de temperatuur overdag wordt verlaagd, en die warmte zal later worden vrijgegeven als de temperatuur afkoelt ‘s nachts, waardoor de temperatuur in uw huis op een comfortabel niveau wordt gehouden.

DATING TIPS VOOR HOMOSEKSUELE MANNEN

Aangezien ik onlangs schreef over datingstrijd, dacht ik dat ik een paar tips zou geven om daten gemakkelijker te maken. Ze zijn vrij eenvoudig, maar ongelooflijk belangrijk.

Tip 1: Wees jezelf vanaf het begin

Je moet vanaf de allereerste date de mindset hebben om jezelf te zijn. Doe niet alsof je iemand bent waarvan je denkt dat de andere man hem leuk zal vinden, want dat brengt hem op een date met een heel andere persoon … ze zijn niet eens met JOU. Sommige jongens noemen dit het plaatsen van hun “date face”. Maar het is vermoeiend en stressvol om al die nep-energie naar buiten te brengen, en uiteindelijk niet duurzaam. Waarom zou je dat allemaal doormaken?

Maar als je jezelf kunt zijn en als je in de beginfase van de relatie de moeilijke gesprekken kunt voeren, dan bereid je jezelf voor op een gezonde relatie. Hij weet wie je bent en wat je zoekt – en vice versa. En als het niet lukt, was je tenminste eerlijk.

Tip 2: Ken jezelf en wie je zoekt

Dit is een voorwaarde voor mijn klanten voor de eerste kennismaking. Wees duidelijk en eerlijk wanneer je de zelfreflecterende vragen beantwoordt, zoals Wat is mijn doel? Wat zijn mijn sterke punten? en wat zijn mijn zwakke punten?

Tip 3: Stel oprechte vragen die blijk geven van zorg en interesse

Op de datum zelf is het niet alleen belangrijk om vragen te stellen zoals Wat wil je? En waarom wil je dat? – het is ook interessant. Dit soort dingen levert boeiende gesprekken op, trekt je naar elkaar toe en creëert een basis voor een langere relatie.

Veel mensen zijn in het begin bang om indringende vragen te stellen. Maar beschouw het als een manier om te ontdekken wie de ander is. Het aantal broers en zussen dat je date heeft, of waar hij naar de universiteit ging of waar hij traint, zijn allemaal geldige vragen. Maar ze zijn niet het rijke soort interactie waardoor je hem wilt bellen voor datum nummer twee. En als u deze meer ingewikkelde soorten vragen niet stelt, weet u niet of hij geschikt voor u is. Je zult zijn ware aard zeker niet leren door te leren dat hij in Oregon is geboren en dat zijn favoriete kleur blauw is.

Tip 4: luister

Deze gaat hand in hand met de vorige tip en is cruciaal. Veel jongens vergeten te luisteren of weten niet echt hoe. Een goede manier om te beginnen met het verbeteren van de vaardigheid, is door je eigen waarden te kennen en ernaar te luisteren wanneer ze met je praten. Je kunt ook luisteren naar het soort dingen dat dealbreakers voor je zijn. Door te luisteren, kun je erachter komen of wat hij wil overeenkomt met wat je zoekt.

Het voorkomt ook dat u aannames maakt of over de andere persoon conclusies trekt. En eerlijk gezegd is het gewoon beleefd.

Vergeet niet om ervaringen van de websites te lezen, bijvoorbeeld Lexa ervaringen. Er zijn diverse soorten gaydating online sites dus eentje uitkiezen heeft wat tijd nodig.

Welke zaken zijn belangrijk als je druk bezig bent met een autoverzekering, maar je ook nog een zorgverzekering moet afsluiten?

Sommige verzekeringsmaatschappijen kunnen zich als aanbieders van zeer goedkope autoverzekeringen geen borgstelling of goedkope autoverzekeringen voor volledige dekking noemen. Maar, wat ze hier doen is, dat ze zorgen voor een verzekering die alleen het absolute minimum aan benodigdheden dekt, wat eenvoudigweg kan helpen om een wettelijke bestuurder te worden genoemd, dat wil zeggen dat hun regelingen alleen de basisdekking voor lichamelijk letsel en schade aan eigendommen bieden tegen goedkope tarieven. In plaats van te kiezen voor een goedkope autoverzekering, moet men dus op zoek gaan naar polissen die kwaliteitsvolle dekkingsplannen bieden, samen met betaalbare tarieven die op lange termijn kunnen helpen.

Is het mogelijk om de verzekeringspremies te verlagen?

Het antwoord op deze vraag is een groot ‘ja’. Het verkrijgen van een kwaliteitsdekking betekent niet echt dat men premies moet betalen die men niet kan verdienen. Er zijn verschillende manieren om de verzekeringspremies te verlagen en te genieten van een goedkope autoverzekering met volledige dekking. Hier zijn een paar eenvoudige manieren om lage premies te betalen voor een goede dekking:

Kies een verstandig factureringsplan:

Men moet op zoek gaan naar verzekeringsmaatschappijen die handige factureringschema’s aanbieden, zoals maandelijks, driemaandelijks, jaarlijks of halfjaarlijks, zodat de shopper een plan kan kiezen dat past bij zijn/haar behoeften en uiteindelijk kan betalen op het moment dat hij/zij zich comfortabel voelt.

Wees voorzichtig bij het selecteren van een dekkingsplan

Men kan lage premies betalen door het ene of het andere type van dekking af te trekken van hun polis, afhankelijk van hun behoeften. Als men bijvoorbeeld in een oude auto rijdt met veel kilometers, dan kan men er de voorkeur aan geven om de uitgebreide of aanrijdingsdekking uit de polis te verwijderen en de te betalen premies te verlagen.

Kijk of je kunt combineren met een zorgverzekering

Het type auto: Het type auto dat men kiest om te rijden heeft een directe invloed op de tarieven van de autoverzekering. Dure auto’s zijn kostbaar om te verzekeren en daarom zullen de premies hoger zijn. Ook de leeftijd van de auto kan van invloed zijn op de premies. Als men ouder is dan de auto die men rijdt, hoeven er minder premies te worden betaald. Het kan dan behoorlijk loven om een zorgverzekering vergelijken serieus te nemen.

Waarom moet je zo goed opletten bij het vergelijken van producten? Er zijn natuurlijk wel wat dingen die geregeld moeten worden via het internet

Het idee is eenvoudig en zeer effectief – reduceer de tijd en kliks die nodig zijn voor een browser om de informatie te vinden die ze willen. Meng het met nauwkeurigheid en betrouwbaarheid en je bent op weg naar een winnaar…of het nu gaat om productmetadata, reviews, rankings, grafieken, video’s, wat je sociale kring zegt….of de prijs. De meeste grote vergelijkingswebsite doen onderzoek zoals Vergelijk-Gratis, daar wordt natuurlijk extra goed gekeken naar dienstverlening en kwaliteit.

Prijsvergelijkingssites maken deel uit van het weefsel van online winkelen en een industrie die de afgelopen jaren is geëxplodeerd. Ze zijn onvolwassen begonnen, inclusief verouderde content, onnauwkeurige prijzen en het ontbreken van extra nuttige details zoals beschikbaarheid en verzendkosten. Meer recentelijk is de nauwkeurigheid van de informatie enorm verbeterd met de komst van product-API’s en directe toegang tot de databases van de detailhandelaren voor tot op de minuut nauwkeurige informatie.

Er zitten natuurlijk voordelen aan een vergelijking?

Er blijft echter één fundamenteel probleem – dat van echte en nuttige vergelijkingen. Er zijn te veel ‘prijsvergelijkingssites’ die eenvoudigweg fungeren als een verheerlijkte lijstdienst voor handelaars en die zich niet houden aan de basisprincipes van de vergelijking voor bijvoorbeeld internet vergelijken.

  • Het gaat om het besparen van ‘tijd en kliks’. Het presenteren van een paperback van Amazon naast een hardback van Book Depository vertelt je niet het goedkoopste waarvoor je het boek kunt kopen. Het vertelt je alleen dat die twee handelaren die boeken in die formaten op voorraad hebben. Hier zijn onze top 5 regels voor het bouwen van een kwaliteitsvolle prijsvergelijkingsservice, gebaseerd op enquêtes en feedback van meer dan 100 online gebruikers en uren en uren van zelfonderzoek.

Top regels voor effectieve prijsvergelijking:

1: Vergelijk de prijzen van hetzelfde item samen – catalogusprijzen van alle handelaren samen, idealiter in één tabel en voor één product bijv. hardback met hardback en paperback met….je krijgt het.

2: Sorteer uw resultaten op prijs, NIET ‘populariteit’ – de gebruiker is immers naar een prijsvergelijkingssite gekomen, niet naar een populariteitssite, vooral niet een die er duidelijk uitziet alsof het een ‘betaald’ type is.